Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Outlaw (2016) Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Final Girl


Ο Tyler Shields είναι ο σκονοθέτης που μας έδωσε φέτος το Final Girl με την Abigail Breslin και τον Wes Bentley. Μια ταινία για την οποία είχαμε γράψει: "η ταινία επ ουδενί δέν ειναι χάσιμο χρόνου, αξίζει να την δείς, έστω για την διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση."
Η νέα του ταινία, είναι ενα δραματικό θρίλλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο ίδιος στο ρόλο ενός -τί άλλο?- διάσημου φωτογράφου, που τσακώνει την γκομενά του και τον καλύτερο φιλο του στα πράσσα, στα κρεμμύδια, σε λίγο μάραθο και μια ιδέα άνηθο.
Μετά, σύμφωνα με την περιγραφή, ακολουθεί μια εσωτερική πάλη μεταξύ της λογικής και της οργής του, για να μάθει την αιτία πίσω απο αυτό του οποίου μάρτυρας μόλις έγινε.  Μαζί του, εμφανίζονται και οι  Ana Mulvoy-Ten και Logan Huffman.  Δέν ακούγεται και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για μάς ε?  Δίκιο έχετε, ειδικά μετά απο το Final Girl που δέν μας ικανοποίησε. Αλλα αναφέρουμε την ταινία, παρότι δέν ειναι τρόμου, και αμφιβάλλω αν θα είναι και καλό θρίλλερ, γιατι υπάρχουν links με τον τρόμο.
Η ταινία απ'ότι φαίνεται εχει χρηματοδοτηθεί απο την πώληση μιάς και μοναδικής φωτογραφίας του Tyler Shields.
με τον τίτλο Leap of Faith, η φωτογραφία πωλήθηκε για το μάλλον εξωφρενικό ποσό των 500,000 δολλαρίων.
Δέν ξερω για σάς, αν μου φλασάρανε κι εμένα 500 χιλιάρικα, κάπως έτσι θα πλονζονάριζα για να τα πιάσω. Σημειωτέον οτι οι δύο αλλοι πρωταγωνιστές της ταινίας, οι Ana Mulvoy-Ten και Logan Huffman, είναι και αυτοί που εμφανίζονται στην φωτογραφία.
Το ενδιαφέρον είναι το ποιός την αγόρασε. Και αυτός ειναι ο Scott Patterson.
Δεν σας θυμίζει τίποτα το όνομα?
To όνομα Agent Peter Strahm σας θυμίζει? Η φωτό απο κάτω σας θυμίζει?
Ω ναι! Εϊναι  ο πράκτωρ Peter Strahm απο τα SAW IV, V, και VI.
Oπότε σε τρόμο το γυρίσαμε τελικά.
Μένει να δουμε και την ταινία!
Εις αναμονήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου