Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Condemned (2015) Ήρθε το πρώτο trailer

Σκηνοθέτης: Eli Morgan Gesner
Συγγραφέας: Eli Morgan Gesner
Χώρα: ΗΠΑ
Release: 2015

Μιά πλουσιοκόρη, στην συγκεκριμένη το καμάρι του Sean Penn, η κορούλα του Dylan Penn, μετακομίζει με τον γκόμενο, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, που χει πάρει σειρά για κατεδάφιση.
Εξ' ου και ο τίτλος.

Στο κτήριο κατοικούν, διάφορες κοινωνικές ομάδες, όλες υψηλού επιπέδου, από πρεζόνια μέχρι κλεφτρόνια, και πουστρόνια μέχρι κορδόνια. (σόρυ δέν εβρισκα τίποτα άλλο να κανει ρίμα....)
Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, κάτι θα δημιουργήσει (ή εξαπολύσει?) εναν περίεργο αερομεταφερόμενο ιό, ο οποίος όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, θα μετατρέψει τους φιλήσυχους γείτονες σε δολοφονικές μηχανές διψασμένες για αίμα.
Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, οι πρωταγωνιστές μας θα προσπαθούν να βγουν από το κτήριο για μιάμιση ώρα, μιας και έχει κηρυχθεί σε καραντίνα και είναι κλεισμένοι μέσα.


Και τελικά όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, νομίζετε τόση ώρα ότι περιγράφω το REC ή το αμερικάνικο ρημέηκ του, το Quarantine, αλλά όχι.


Είναι η ταινία του Eli Morgan Gesner, σε σενάριο δικό του. Για το αν θα είναι καλό, ουδεμίαν ιδέαν έχουμε καθότι είναι η πρώτη δουλειά του σκηνοθέτη εκτός από ένα ντοκυμανταίρ του 2009, το Concrete Jungle.

Η Σκηνοθεσία φαίνεται να είναι η τρίτη επαγγελματική ενασχόληση του Eli Morgan Gesner, καθότι έχει υπάρξει επαγγελματίας skateboarder, και μετά από αυτό, σχεδιαστής μόδας για την Phat Farm, πριν δημιουργήσει την δική του φίρμα, την Zoo York.


O ίδιος δηλώνει Horror Fan, οπότε θα θεωρήσουμε ότι το Quarantine έστω, το έχει δει. Κατά συνέπεια, όσο και αν μοιάζει το θέμα, αναμένουμε να δούμε τις διαφορές.
Μάης-Απρίλης κοντά το θέρος όμως, και η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει σε Limited Release σε λίγες αίθουσες και προς πώληση σε ψηφιακά μέσα στις 13 Νοεμβρίου.
Πρεμιέρα σε VOD αναμένεται στις 5 Ιανουαρίου του 2016.


Πάντως, απ ότι απέδειξε μια μικρή έρευνα στο google, η προσθήκη του καμαριού του Sean Penn μάλλον κρίνεται ως θετική!!!

Το μόνο που ελπίζω, είναι να μην μας βγει όπως η άλλη απόπειρα πρώην συναδέλφου του σκηνοθέτη  φέτος.
Το Final Girl του επίσης skateboarder και αργότερα Φωτογράφου Tyler Shields.

Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου